velkommen til Avalon

Hvorfor burde du velge oss som din familiekiropraktor? 

 

Kom til vår spesialbygde Kiropraktorklinikk i Kvelde, og vi vil se på helheten og de underliggende årsakene til dine helseproblemer, og ikke bare behandle symptomer. 

 

Vi er her for alle i familien, og ønsker at alle familier skal ha, og beholde, optimal helse. 

 

Her på Avalon syntes vi det er viktig å sjekke alle spedbarn slik at spedbarnstiden kan bli så fin den kan bli, og barn slik at de får utviklet seg normalt og kan blomstre i barndommen. Det er mye bedre å starte tidlig når de er små enn å prøve å hjelpe kroppen å reparere seg selv seinere. 

 

Vi kiropraktorer jobber ved å finne, og så fjerne, hindringer eller låsninger som stopper nervesystemet fra å fungere 100% som det skal. Dette gjenopretter bevegelse og symmetri i kroppen din. Dette gjør at kroppen din får de beskjedene de skal få fra nervesystemet og dermed fungerer så optimalt det kan for din kropp. Dette gjør at du kan leve opp til ditt potensial, og få en bedre versjon av deg selv – for deg og familien din. 

 

Alle fortjener å leve så optimalt som de har mulighet til, fra de aller minste til de som vil ha vitalitet i sine gylne år. 

 

 

Ring eller send oss en e-post idag.

om oss