top of page

velkommen til Avalon

Hvorfor burde du velge oss som din familiekiropraktor? 

 

Velkommen til vår kiropraktorklinikk i Kvelde, utenfor Larvik.

 

Her vil vi bli kjent med hele deg, kropp og psyke, og bli kjent med de underliggende årsakene til dine helseutfordringer. Vi behandler ikke bare symptomer. Vi er her for alle i familien, og ønsker at alle familier skal ha, og beholde, best mulig helse. 

 

          Her på Avalon syntes vi det er viktig å sjekke alle spedbarn slik at spedbarnstiden kan bli optimal, og barn slik at de får utviklet seg normalt og kan blomstre i barndommen. Vår erfaring viser at det er mye bedre å starte tidlig når de er små enn å prøve å hjelpe kroppen å reparere seg selv seinere. 

 

Vi kiropraktorer jobber ved å finne, og så fjerne, hindringer eller låsninger som begrenser nervesystemet fra å fungere 100% som det skal. Vi gjenoppretter bevegelse og symmetri i kroppen din. Kroppen din mottar beskjedene den trenger fra nervesystemet og fungerer dermed best mulig. Da kan du fungere på toppen av ditt potensial – til glede for deg og din familie.

 

Alle fortjener å leve så optimalt som de har mulighet til, fra de aller minste til de som vil ha vitalitet i sine gylne år. 

 

 

Ring eller send oss en e-post idag

om oss

bottom of page